Thursday, 20 December 2012

12.12.12



hey guys and ladies :) right now aku ada masa terluang . so aku nak upgrade blog pasal anny kiteorang yang kea 10 bulan :') baru 10 bulan okayy . hee . okay korang ingat lagi tak pasal tarikh 12.12.12? alaa tarikh last serentak tuww? mustahil lupa kann :P so tarikh tuw laa anny aku . and more specialnya tarikh tuw twins aku pun couple :) hahahaha . tapi sayang dorang couple lebih 3 jam dari kiteorang . hahaha . tapi sambut anny , hari yang sama :) korang nak kenal siapa twins aku? aikk takkan tak kenal lagi? alaaa . ratu cantik and hot tuw? Nur Fazirra Zabri . nak tengok gambar dia? jup jupp . tengok bawah niy .


lawa kann . sape nak no boleh beratur yea . hahahha :D okayy dia niy satu satu nya twins yang aku ada . muka kiteorang lainn . tapi perangai dua dua gila . hahaha . pantang berjumpa . ada jea yang nak gosip or cerita . kami tak kisah jika digelar Gedik , Player or Perampas . sebab benda tuw semua tak betul . okayy ! a fact kiteorang boleh hidup berdua . sebab cara kiteorang yang sempoi kiteorang ada ramai kawan lelaki .98%kawan lelaki . 2% gurls. hahahaha . nampak takk? hohoho . kebanyakan membe kelas rapat dengan irra laa . hahaha . dia jenis friendly, kindly , happily and segala ly ly  laa. hahhahahah :D *jangan marah aku kutuk :P so korang dah kenal kan sape twins yang paling aku sayang . kalau aku ada masalah kea apa kea . korang just cari dia . dia taw segalanya :D hahaaha . kesiann irra :P
so now , back to topic. 12.12.12 hari tuw , aku , khairel , irra and ejan hang out kea Time Square taw. aku dengan khairel nak sambut anny yang kea 10. irra teman aku . takkan laa aku nak tinggalkan dia sorang sorang bila aku jalan dengan khairel kan? so aku ajak laa ejan sekali . then ejan pun okayy jea :) then sampai TS kiteorang makan duluw . cari mcD bagai nak gila . hahaha . padahal dah terpampang punya laa besar M tuw . hahahaha . itu lawak ! hahaha :D then lepas makan tuw kiteorang bowling . tapi kan kan . kiteorang tak makan dekat mcD tuw . kiteorang makan dekat tangga kecemasan. hahaha . okayy first time aku buat dalam hidup and itu sejarah xD hee. dah laa first time makan , yang lagi hebat korang taw tak , pintu kecemasan tuw tak boleh buka ikut dalam . hahahaha . cemas jugak laa waktu tuw. tapi khairel and ejan penyelamat. cari pintu keluar. nasib baik jumpa . hahahah . then kiteorang kea bowling . nak tengok tak gambar time bowling?? here we gooo !!~~


aku and Khairel . my future . insyaAllah :')


aku dengan twins sayang akuu !! :* :*


aku dgn ejann . Bestiess :)


gila2 :D


strikeee !! XD


goalll !! haha :)

  
camera depan laaaa :P 


atototo . bola longkang XD
     
   itu laa gambar sepanjang bowling .

okay tuw laa gambar gambar kiteorang time bowling . weee . korang nak tau tak champion sape? of course laa dua orang hero idaman tuw . hahaha . aku and irra 3rd and 4th jea . almaklum laa tak pandai main . heee . so nasib laa kann . sure kalah punya . hee . tengok gambar pun dah taw tak pro main :P hahahaha :D habis jea main bowling kiteorang pun nak balikk . and korang nak tau satu kejutan tak? time aku dengan khairel pergi bayar bowling , irra dengan ejan ada agenda sendiri kodd . korang nak tau tak , dorang COUPLEE !! hahahaha . so sweeet . kalau korang nak tau kisah macam mana dorang couple , bawah blog niy , korang jumpa link irra . nanti korang baca yea :) hahahaha ;D sweet gilaaa ! so akibat semua dah bercouple so aku pun ajak laa semua pergi beli cincin couple dekat sebelah bangunan time square tuw jea . sepasang RM20 . siap nama lagi :) okayy . gambar bawah niy laa dekat bangunan tuw . here we see ~~


sambil menyelam minum air :*



nie laa cincin nya .  okay tuw cincin Irra and Ejan. 


yang niy pulak cincin aku and khairel :) tapi nama dia aku tulis ejad :)

setiap hari aku dengan khairel akan pakai . tapi kalau irra dengan ejan tatau laa pulak . hahahah :D tuw tak tanya :P bg aku, kalau tak pakai macam ada jea sumthing yang hilang . hahaha . khairel ajak suruh buat rantai. aku on jea . tapi nanti laa . sekarang tak ada masa lagi . hee :D busy kerja kann . 
so last pic yang aku akan masukkan ialah gambar KAMI semuaaa before endingkan post blog niy !!! :)


ini laa dia memories of 12.12.12 <3

jangan putus contact taw . korang semua kawan dunia akhirat aku . jaga relay elok elok okayy :) congrates to ejan and irra :) and for someone special . iloveyou until a last of my breath . sayang abang sangat sangat :*  thanks kepada yang sudi spend masa membaca :) Note to orang ketiga , jangan musnahkan hubungan kami!!
 ATTENTION and WARNING !!

niy link blog Twins aku a.k.a Irra Zubirr . ehh silapp . Irra Zabri yang aku cerita kat atas tadi tuw :D

http://thesweetsadmemoriesofmylife.blogspot.com/

apa punn !!!!!! ILOVEYOUALL <3 14357 :* :*






Monday, 17 December 2012

moody :/


hey guys. assalamualaikum . hari niy aku nak update pasal aku dengan yang tersayang . iaitu Khairel Eqzad Shuhaimee . sedihh laaa . since 2 hari niy kiteorang dingin and selalu sangat gaduhh . apa nak jadi with relay kiteorang . padahal baru complete 10 month :'( hummm . apa nak jadi sekarang niy . ya Allah selamatkan lahh hubungan kami . aku sedih laa . mana tak yea , setiap kali pagi dari isnin sampai sabtu aku kerja . then bila hari ahad dia pulak busy . bila masa kiteorang nak contact. sekarang aku cuma boleh harapkan kepercayaan dan kejujuran serta keikhlasan dari dia :'( humm abang, sayang sayangkan abang sangat sangat . humm tape laa. takecare/ gtg. banyak kerja . assalamualaikum . apa yang pasti , sayang terlalu sayangkan abang . tak pernah berubah . tolong betulkan apa yang salah sayang :'( imissyou and loveyou damn much :*
btw, happy 10 month anny sayangku :* 


KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3


Friday, 14 December 2012

kerjaaaa ... :)


assalamualaikum guyss :) hyee . lama aku tak update blog kan . today aku ada masa terluang so boleh laa update. heee . okay aku nak story about kerja . aku dah start kerja 13.12.12 . heee . sepatutnya 12.12.12 aku masuk kerja tapi tak masuk sebab nak penuhkan harapan twins aku ajak keluar and sambut anny . so aku pun on laaa . hahaha . okay first day aku tak buat pape. so aku boring tahap apa tah pun aku tatau. hahaha . serious aku rasa bosan giler . okayy tapi hari niy aku busy sikit . sebab banyak kerja right. okay then, hari niy dah hari kedua. hahaha . tuw yang busy sikit . apapun aku lupa nak bgtau aku kerja apa. hahahaha . okay aku nak tau. aku kerja sebagai Assits accountant dekat syarikat swasta. so kerja aku banyak sikit laa. hahaha :D tuw yang busy/ pening kepala hotak aku nak fikir. hahaha . apapun thanks to my dear sebab faham kerja aku. even masa kiteorang terhad, dia tetap faham. tuw yang aku sayang dia lebih. hahahaha :D tak salah kann :P ehhh okay laa. aku nak lepak dengan mama . byebye . ouh yea , aku satu office dengan mama. hahaha. senang banyakkan aku :P hahahahahahaha . tp mama aku customer service . aku pulak account. meja kiteorang jauh jauh. buat masa niy aku kena duduk meja dekat luar. but after this aku dalam bilik . uruskan kewangan syarikat. tolong kak alice. hahaha :D apapun aku happy dengan kerja aku. thanks too mama yang offer kan aku kerja. and tak lupa thanks to boss. hahaha . sebab terima aku kerja even tak ada experience. hahahaha . apapun thanks too kak alice, kak shanti , kak ura , kak ranjini . thank you to all staff at here. hahahah :D thanks kepada siapa yang baca. love you all . for my abang , khairel eqzad shuhaimee. sayang sayangkan abang sangat sangat. thanks faham kerja sayang. mmuuahhhh :* real kiss nanti sayang bg yea. niy temporary. hahahah :P *gataii . ouh yea , belum terlambat kan nak wish happy 10th month anny abang :* gambar nanti sayang cuci keyy. simpan buat kenangan . iloveyou :* byebye :)


FOREVER BECAME MISSES KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3


Sunday, 23 September 2012



heyy blogger . sihatt?? lama tak lepak kat sini and update sumthing news right :) hahaha . sorry laaa korang . aku buzy dengan study laaa . final exam SPM dah dekat :) so korang kena faham ;) butt ..... korang dont worry . habis trial nanti aku update :D tak pun birthday aku nanti aku update okayy ;) hari niy aku just nak share dekat korang yang sekarang aku bahagia :) bahagia jadi aku yang dulu :') tapi kan weyhh , malam sabtu hari tuw aku sakit :'( sampai sekarang tak baik lagi . kalau dekat sekolah pulak aku tak boleh aktif sangat :( nanti cepat penat . mama marah aku :D hahaha . then bila nak balik dari sekolah tadi , aku singgah bilik guru sat . mana tak nye, nak cari orang lain terjumpa orang lain . hahaha :D aku terserempak dengan sekumpulan adik adik kadet aku . then apa lagi , dorang ingat aku dah lupa dekat diorang sampai sanggup tak datang hari kemuncak koko :) alhamdulillah berkat kesungguhan dan semangat diorang , kadet bomba menang semua acara . kawad kaki no 3 , pandu arah naib johan and final last rentas halangan johann :) semua dorang sapu . hahaha . kalau aku datang , aku masuk dua acara . kawad and rentas halangan . gila apa? hahaha . aku pun tak percaya ramai harap aku datang , tapi apakan daya tak sihatt :) sedihh laa jugak tak dapat habiskan masa dengan diorang time kemuncak koko . hurmmm . tadi akmal nak buat aku menangis dahh . nasib baik dapat cover . mal kena faham , akak bukan sengaja tak nak datang and nak tinggalkan bomba . tak langsung mall . tapi akak memang tak sihat . maafkan akak keyy :) and akak memang tak dapat join celebrate kemenangan korang . akak sakit kepala :( akak memang nak sangat spend dengan korang . tapi akak harap korang faham :') hurmmm . ouh yea , esok ada perjumpaan handball .errrr ! aku takkan datang . apa nak jadi , jadi laaa . peduli apa aku . aku benci sport HANDBALL . sorry handball . sebab orang lain , kau yang jadi mangsa :') jangan risau . one day aku akan main balik handball ;) aku sayangkan sport tuw ;) then dalam kelas tadi kiteorang macam tak belajar . cikgu ramai tak ada :D hahaha . best giler duduk goyang kaki main handfon dalam kelas tanpa gangguan :) tolong cikgu stepler kertas PMR . hahaha. gelakk jea kerja aku :D sakit sakit pun boleh sihatt :) aku happy disamping kawan aku :) biar kehilangan BoyFriends , jangan kehilangan BestFriends ;) itu jea nasihat aku :) untuk si dia pulakk . rehat laaa . saya tak ada niat nak marah marah awak . cuma saya nak awak sedar kesilapan sendiri . rasa kecewa dalam diri tak mungkin dapat saya lupakan atas tuduhan awak tadi :') semoga bahagia dengan teman pengganti :) assalamualaikum :*

Thursday, 21 June 2012

memories :')

hey guyss . sihatt ? hurmmm . aku nak updater status . last about me and him ;') errrr guysss . korang baca lepas tuw emel kat aku okayy ;)
first time aku jumpa dye , dekat depan pintu kelas . aku nampak dia dengan ibu dye . thenn , tak sangka dye classmate aku . lepas tuw , esok aku mula bertegur dengan dye . thenn , kiteorang knal , kenal dan kenal . jumaat malam time aku otw nak ke perak , ada no tak kenal mesej . aku pun soal siasat semua . sehari suntuk jugak laa aku melayan . then aku kenal pun sape dye . pandai dye kenakan aku . kaw kaw kena tipu . hahaha :') leps seminggu kiteorang kenal , dye pikat aku . then minta couple 11.02.12 . tapi aku minta masa . aku pun tangguhkan dulu . then esoknya tepat pukul 12 tengah hari aku terima couple dye ;') kiteorang jadi pasangan couple paling bahagia arr . hahaha . then pejam celik pejam celik genap sebulan kiteorang coup . setiap hubungan mesti ada ujiannya kan . 13.03.12 aku clash dengan dye 3 hari . semata maa sebab dye nak kejar cinta gurls lain . aku sabar and aku relakan . lepas 3 hari tuw . dye minta coup balik . and aku terima sebab sayang tuw still ada untuk dye . kiteorang menyulam cinta bersama sampai dye pergi handball klang . dekt situ semua nya bermula . aku kehilangan dye sedikit demi sedikit . aku tak rasa cinta dye terhadap aku . aku always kena marah . aku always jadi mangsa dye lepas kan gerammm . tapi aku still boleh bertahan . sebab maybe dye pressure . and dalam diam , aku dapat tau dye ada gurls lain :'( aku tak boleh buat apa . 06.06.12 dye coup dengna gurls tuw . and in same time , aku kenal gurls tuw . aku taknak dye curang dengan gurls tuw . aku pun clash dengan dye 17.06.12 :'( dengan kuat and sabar aku terima ujian niy . setiap malam aku menangis , stiap pagi aku ceria . aku tak nak kesedihan aku dye tau ;') semua kenangan yang ada , adalah kenangan paling berharga dalam diri aku :') niy sejarah kenangan yang aku takkan lupa bersama dengan si dia :')
                   1. meet and couple
                   2. keluar bowling bersama .
                   3. wayang berdua dengan dye.
                   4. dating at padang depan rumah.
                   5. buat folio bersama.
                   6. study group ramai ramai.
                   7. lepak at PS sekolah.
                   8. makan bersuap :')
                   9. duduk satu kerusi.
                   10. sanggup tunggu aku tengah panas .
                  11. mesej aku sentiasa.
                  12. everyday otp sama sama .
okayy doneee . siapp .banyak sangat kiteorang ukir bersama . tapi apakan daya . semua nya dah tingal kenangan :') kenangan niy semua aku takkan lupa sampai bila bila . dye yang boleh buat aku bahagia . cuma dye :') aku harap satu hari nanti aku jumpa lelaki macma dye . buat masa niy , aku tak boleh terima sesape dalam hidup aku . sebab aku still sayang dye and tak rela kehilangan dye . tapi aku cuba . sebab aku tak nak sebab aku , dye kehilangan gurls yang dye sayang . hurmmm :'( ada satu mesej sampai sekarang aku ingat and takkan lupakan sampai bila bila . mesej niy time kiteorang gaduhh .
       * mama , paa rindu ungkapan ' pa , i love you ' . dulu mama selalu ungkap macam tuw . setiap masa . tapi sekarang mana mama menghilang . ma , papa still sayangkan mama . please jangan pergi dari hidup pa . apapun terjadi , papa still sayang mama . and sampai bila bila mama still in my heart*
arghhhh . setiap kali aku baca mesej niy , mesti aku akan menangis dan menangis . hurmmm :'( aku rindukan dye sebagai couple aku . aku rindu sangat sangat :'( hurmmm . okay laa . thanks guyss yang sudi spend masa untuk baca blog niy . niy last aku update pasal dye . then aku takkan update lagi . :'( aku cuba lupakan dye :'(
satu ayat nak diungkap ." dye tak romantik , tapi bila dye romantik semua orang akan cair "
 itu laa lelaki yang bertakhta in my heart until now . dye laa pronce charming yang aku cari . hurmm :'( semoga awak berbahagia dengan si dye . Khairel Eqzad Shuhaimee , thanks sebab pernah hadir dalam hidup saya and mengajar saya apa itu bahagia :') sampai bila bila saya sayangkan awak . and tak mungkin ada pengganti yang dapat menggantikan tempat awak :')


                       hurmmm . baca laa ayat tuw . and that's speciall for you . :') Capital Kay E <3

Monday, 21 May 2012

errrr :/


heyy guyss . aku rindukan dye laa :( hurmm . dye memang dahh berubahh . aku tak tau apa nak jadi dengan relation kiteorang . aku cuma harapkan yang terbaik untuk kiteorang . aku penat dengan apa yang berlaku . serious rasa nak mengalah . even sakit , tapi apa kan daya . aku tak sanggup dahh . aku tak tau apa nak buat . aku harap dengan kepergiaan aku dari hidup dye , dapat mengajar apa itu erti cinta . aku harap dia bahagia dengan gurls tuw . Haida . please jaga Khairel leklok . he love you . and you love him too . soo aku doakan korang bahagia okayy :') dont worry about aku . aku mengalah . aku nak tengok korang bahagia . jangan jadi macam aku okay . aku tak nak jadi penghalang cinta korang . biarkan aku macam niy okay . aku mesti akan okay sendiri nanti . korang take care tau . to khairel . saya takpernah lupa semua moments kita bersama . even kita satu kelas . tapi maaf . saya tak kuat untuk selalu bersama dengan awak . jangan cari saya lagi . awak rayu dekat saya macam semalam pun saya tak bolehh . jangan seksa saya lagi khairel . apa pun . cinta saya terhadap awak takkan pernah kurang even sikit pun :) saya sayangkan awak :') key laa . nak nangis dahh . hahaha . bye bye :')



IMISSYOU KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3 <3 <3 :/

Saturday, 5 May 2012

aku dan kamu


heyy guyss . lama tak update . mana tak yea . lama tak online . hahaha . kali niy just nak story mory about me and si dia yang special tuw laa . hurrmmm . aku ngan dye dah nak masuk 3bulan 12 haribulan nie . tapii . kenapa dye macam dah berubah yea ? dye tak macam dulu . dulu dye lain . dye caring , loving , baik , and always make me smile . but now . alls was change . hurmm . guys . please help mee . apa patut aku buat . aku sayangkan dye lagi tapi kenapa dye berubah . dye dah ada gurls lain kea ? hurmm . setiap masa aku teringatkan dye . sampai dalam tidur pun aku termimpi . bila bangun dari tidur mata aku berair . aku menangis dalam mimpi tuw . serious aku dah sayang kau giler giler . but why must you do this to mee . aku rindukan kau . tapi . kau tak pernah fikir perasaan aku right . aku sayangkan kau :'( sumpahh aku rindukan kau yang duluw . awak , untunk pengetahuan awak . saya tak pernah curang dengan awak . and takkan pernah curang dengan awak . even my ex datang sekali pun . saya tetap pilih awak . moga hubungan kita akan terus kekal selamanya .



saya sayang awak Khairel Eqzad Shuhaimee Haji Ishak <3

Thursday, 2 February 2012

cinta =)


“Cinta adalah kekuatan, yang mampu mengubah duri jadi mawar, mengubah cuka jadi anggur, mengubah sedih jadi riang, mengubah amarah jadi ramah, mengubah musibah jadi muhibbah, itulah cinta…”
Cinta dari segi bahasanya adalah kasih sayang. Cinta dan mencintai adalah satu fitrah insaniah yang memang lahir dari sanubari setiap yang bergelar manusia. Tetapi sejauh manakah kita memahami maksud cinta dalam erti kata yang sebenar.
Cinta itu sebenarnya indah apabila kita meletakkan cinta itu pada tempatnya. Maksudku adalah cinta yang Allah redha. Mesti kita tidak mahu untuk membawa si dia membawanya ke neraka. kerana cinta itu sendiri satu istilah yang dipenuhi dengan kasih sayang. masakan ingin membawanya kepada sesuatu yang buruk.
Tidak inginkah membawa Si Dia ke syurga?Syurga yang penuh dengan nilai cinta dan keindahan
Mari kita bertadabbur sebentar di dalam surah al-waqiah,
"Mereka itulah orang yang didekatkan (kepada Allah). Berada dalam syurga kenikmatan. Segolongan besar dari orang-orang yang terdahulu, dan segolongan kecil dari orang-orang yang kemudian. Mereka berada di atas dipan yang bertahtahkan emas dan permata, seraya bertelekan di atasnya berhadap-hadapan. Mereka dikelilingi anak-anak muda yang tetap muda, dengan membawa gelas, cerek dan sloki (piala) berisi minuman yang diambil dari air yang mengalir. Mereka tidak pening kerananya dan tidak pula mabuk, dan buah-buahan dari apa yang mereka pilih, dan daging burung dari apa yang mereka inginkan. Dan (di dalam syurga itu) ada bidadari-bidadari yang bermata jeli, laksana mutiara yang tersimpan baik. Sebagai balasan bagi apa yang telah mereka kerjakan. Mereka tidak mendengar di dalamnya perkataan yang sia-sia dan tidak pula perkataan yang menimbulkan dosa, akan tetapi mereka mendengar ucapan salam." Surah Al-Waqiah ayat 11-26
bila membaca ayat surah waqiah itu, indahnya syurga, tidak dapat dibayangkan di fikiran betapa hebatnya syurga, jika benar-benar aku ingin untuk membawa si dia ke syurga, jadi jalannya mesti dengan jalan yang Allah redha.
caranya, adalah jumpa walinya. dan menikah. Kerana itulah satu-satunya jalan yang Allah redha
ya! insyaAllah , aku juga sedang merancang, tetapi kita manusia ini hanya mampu merancang, hakikatnya Allah swt-lah yang menentukan.
Cinta? Kasih? bawalah dia ke syurga.
Jaga hati. jaga pandangan. jagalah dari perkara yang Allah larang.
“Ya Tuhanku, aku mohon supaya aku cinta kepadaMu dan cinta kepada orang yang mencintaiMu, termasuk orang yang sayang kepada semua amalan yang boleh membawa kepada sayang kepadaMu.”
(Hadith Riwayat Tirmidzi)
Kepada lelaki yang ingin menikah ada syaratnya,kerana kita akan menanggung satu tanggungjawab yang besar, iaitu yang  pertama adalah, tingkatkan kefahaman dalam ilmu , perdekatkan diri dengan Allah swt dan mencari cinta Allah dahulu serta buat persediaan rapi untuk pernikahan.
Kepada yang perempuan, bersedia juga dengan ilmu agar dapat saling membimbing bersama suami yang tercinta, buat persediaan, dan tidak boleh lari lagi dari mencari cinta Allah juga yang paling utama harus digapai setiap diantara kita.
Konklusi : Pernikahan adalah permulaan cinta
Ramai yang menganggap pernikahan sebagai sebuah pengakhiran kerana sudah jemu ber'couple' dan mengganggap pernikahan sebagai jalan akhir. Ternyata sekali pandangan itu silap kerana pernikahan adalah satu permulaan bagi kehidupan yang sebenar. Pernikahan itu penuh dengan rasa kecintaan dan kasih sayang. Carilah cinta yang sebenar!

Sunday, 8 January 2012

08.01.2012 =)


hey guys . hahaha . korang sihat ? aku nak cerita about today . hari nie mama aku buat kenduri doa selamat sempena pendapatan abah aku bertambah , keselamatan abah aku timer pergi brunei khamis nie and untuk aku and adik aku . almaklumlah tahun nie saya budak SPM . hahaha . adik pulak UPSR . so dua orang exam besar . huhu . okay the main point sekarang . aku tak tau pun mama aku nak buat kenduri nie semua . aku dapat tau 5minit sebelum pergi tusyen . mama aku cakap tak jadi nak buat minggu nie . maybe 2weeks from now . but suddenly , mama aku sibuk kemas rumah . then aku tanya la kenapa mama kemas nie semua . mama cakap la . mama nak buat kenduri la . hang pergi kelas okay . aku pun hanya mampu tersenyum . tak boleh nak buat apa . nak tolong , tapi kena pergi kelas . dah la pergi kelas lambat . pukul 11 baru sampai . huh . then balik jea dari tusyen , aku terus semayang , tukar baju . then apa lagi . tolong mama . fuhhh . kepenatan giler kodd . aku tolong buka mee , buat karipap , bancuh air . then aku buat kek . kenduri start lepas asar . siap masak semua pukul 4.50 petang . gila cool kan . naseb baik orang datang lewat sikit . tapi lepas tuw penat giler la . hahaha . then time makan tuw sume ada budak tarik baju jubah moden aku . aku tanya la kenapa . dia cakap kek nie sedap la kakak . mana kakak dapat . perghhh bangga giler . hahaha . kek aku hidangan pertama yang habis . semua tanye sape yang buat . hahaha . aku dah bangga giler dah =D hahaha . tapi tak boleh ak tunjuk sangat . malu malu . hahaha . lepas dari tuw , aku makan semua then lepak dengan adik saudara aku sendiri . lepak punya lepak then dia kiss lips aku . awww . hahaha . naseb baik chumell . tapi terkaku jugak la . hahaha . chumell jea dia . lepas tuw dia tepuk tangan . suka yea dia . hahaha . naseb dia budak kecik lagi . baru dua tahun . hahaha . kemas rumah semua . arghhhh . penat giler la hari nie . huhu . key la all . aku nak tidur dahh . besok sekolah . huhuhu . take care all ,. sayang you all =)
assalamualaikum =)

Sunday, 1 January 2012

top 5 2011 =)

assalamualaikum . hey all . sihat ? lama tak dengar cerita . hahaha . hari nie dah masuk tahun baru . tamat dah 2011 . huhu . banyak tragedi yang dah berlaku . macam macam kenangan =D hahaha . okay now aku nak update tentang orang yang aku kenal sepanjang tahun 2011 and orang yang rapat dengan aku sepanjang tahun lepas . hee . dorang yang aku kenal semua baik , caring , penyayang , ambil berat . semua complete la . cukup package untuk menjadi BFF korang . hahaha .tapi aku nak kenalkan 5 orang yang aku sayang kat korang semua . okay :) tak nak buang masa , aku kenalkan key . jom tengok bawah =)

NUR FAZIRRA ZABRI <3


MUHD. IKRAM FIKRI <3


MAS KESUMA <3


MUSHIE MISHIE <3


MUHD. AMMAR HAFIZ <3


okay guys . nie top 5 2011 aku . semua nie member aku . so ada dua orang member school yang aku kenal tahun 2011 . and 3 orang membe facebook yang aku kenal dalam tempoh sebulan lepas . hahaha . semua baru kenal . tapi kiteorang rapat . share problem . dorang nie baik . caring gileerrr . tuw yang aku suka kawan dengan dorang . memahami . tapi kalau aku bosan , mangsa yang aku cari ialah Ikram Fikri . hahaha . selalu jadi mangsa aku . tapi lepas nie tak dahh kodd . so korang , aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru and goodluck for SPM okay . aku nak kita semua sama sama berjaya . jangan stop our relationship sebagai sahabat okay . sayang korang . key la . take care . assalamualaikum =)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...