Thursday, 20 December 2012

12.12.12



hey guys and ladies :) right now aku ada masa terluang . so aku nak upgrade blog pasal anny kiteorang yang kea 10 bulan :') baru 10 bulan okayy . hee . okay korang ingat lagi tak pasal tarikh 12.12.12? alaa tarikh last serentak tuww? mustahil lupa kann :P so tarikh tuw laa anny aku . and more specialnya tarikh tuw twins aku pun couple :) hahahaha . tapi sayang dorang couple lebih 3 jam dari kiteorang . hahaha . tapi sambut anny , hari yang sama :) korang nak kenal siapa twins aku? aikk takkan tak kenal lagi? alaaa . ratu cantik and hot tuw? Nur Fazirra Zabri . nak tengok gambar dia? jup jupp . tengok bawah niy .


lawa kann . sape nak no boleh beratur yea . hahahha :D okayy dia niy satu satu nya twins yang aku ada . muka kiteorang lainn . tapi perangai dua dua gila . hahaha . pantang berjumpa . ada jea yang nak gosip or cerita . kami tak kisah jika digelar Gedik , Player or Perampas . sebab benda tuw semua tak betul . okayy ! a fact kiteorang boleh hidup berdua . sebab cara kiteorang yang sempoi kiteorang ada ramai kawan lelaki .98%kawan lelaki . 2% gurls. hahahaha . nampak takk? hohoho . kebanyakan membe kelas rapat dengan irra laa . hahaha . dia jenis friendly, kindly , happily and segala ly ly  laa. hahhahahah :D *jangan marah aku kutuk :P so korang dah kenal kan sape twins yang paling aku sayang . kalau aku ada masalah kea apa kea . korang just cari dia . dia taw segalanya :D hahaaha . kesiann irra :P
so now , back to topic. 12.12.12 hari tuw , aku , khairel , irra and ejan hang out kea Time Square taw. aku dengan khairel nak sambut anny yang kea 10. irra teman aku . takkan laa aku nak tinggalkan dia sorang sorang bila aku jalan dengan khairel kan? so aku ajak laa ejan sekali . then ejan pun okayy jea :) then sampai TS kiteorang makan duluw . cari mcD bagai nak gila . hahaha . padahal dah terpampang punya laa besar M tuw . hahahaha . itu lawak ! hahaha :D then lepas makan tuw kiteorang bowling . tapi kan kan . kiteorang tak makan dekat mcD tuw . kiteorang makan dekat tangga kecemasan. hahaha . okayy first time aku buat dalam hidup and itu sejarah xD hee. dah laa first time makan , yang lagi hebat korang taw tak , pintu kecemasan tuw tak boleh buka ikut dalam . hahahaha . cemas jugak laa waktu tuw. tapi khairel and ejan penyelamat. cari pintu keluar. nasib baik jumpa . hahahah . then kiteorang kea bowling . nak tengok tak gambar time bowling?? here we gooo !!~~


aku and Khairel . my future . insyaAllah :')


aku dengan twins sayang akuu !! :* :*


aku dgn ejann . Bestiess :)


gila2 :D


strikeee !! XD


goalll !! haha :)

  
camera depan laaaa :P 


atototo . bola longkang XD
     
   itu laa gambar sepanjang bowling .

okay tuw laa gambar gambar kiteorang time bowling . weee . korang nak tau tak champion sape? of course laa dua orang hero idaman tuw . hahaha . aku and irra 3rd and 4th jea . almaklum laa tak pandai main . heee . so nasib laa kann . sure kalah punya . hee . tengok gambar pun dah taw tak pro main :P hahahaha :D habis jea main bowling kiteorang pun nak balikk . and korang nak tau satu kejutan tak? time aku dengan khairel pergi bayar bowling , irra dengan ejan ada agenda sendiri kodd . korang nak tau tak , dorang COUPLEE !! hahahaha . so sweeet . kalau korang nak tau kisah macam mana dorang couple , bawah blog niy , korang jumpa link irra . nanti korang baca yea :) hahahaha ;D sweet gilaaa ! so akibat semua dah bercouple so aku pun ajak laa semua pergi beli cincin couple dekat sebelah bangunan time square tuw jea . sepasang RM20 . siap nama lagi :) okayy . gambar bawah niy laa dekat bangunan tuw . here we see ~~


sambil menyelam minum air :*



nie laa cincin nya .  okay tuw cincin Irra and Ejan. 


yang niy pulak cincin aku and khairel :) tapi nama dia aku tulis ejad :)

setiap hari aku dengan khairel akan pakai . tapi kalau irra dengan ejan tatau laa pulak . hahahah :D tuw tak tanya :P bg aku, kalau tak pakai macam ada jea sumthing yang hilang . hahaha . khairel ajak suruh buat rantai. aku on jea . tapi nanti laa . sekarang tak ada masa lagi . hee :D busy kerja kann . 
so last pic yang aku akan masukkan ialah gambar KAMI semuaaa before endingkan post blog niy !!! :)


ini laa dia memories of 12.12.12 <3

jangan putus contact taw . korang semua kawan dunia akhirat aku . jaga relay elok elok okayy :) congrates to ejan and irra :) and for someone special . iloveyou until a last of my breath . sayang abang sangat sangat :*  thanks kepada yang sudi spend masa membaca :) Note to orang ketiga , jangan musnahkan hubungan kami!!
 ATTENTION and WARNING !!

niy link blog Twins aku a.k.a Irra Zubirr . ehh silapp . Irra Zabri yang aku cerita kat atas tadi tuw :D

http://thesweetsadmemoriesofmylife.blogspot.com/

apa punn !!!!!! ILOVEYOUALL <3 14357 :* :*






Monday, 17 December 2012

moody :/


hey guys. assalamualaikum . hari niy aku nak update pasal aku dengan yang tersayang . iaitu Khairel Eqzad Shuhaimee . sedihh laaa . since 2 hari niy kiteorang dingin and selalu sangat gaduhh . apa nak jadi with relay kiteorang . padahal baru complete 10 month :'( hummm . apa nak jadi sekarang niy . ya Allah selamatkan lahh hubungan kami . aku sedih laa . mana tak yea , setiap kali pagi dari isnin sampai sabtu aku kerja . then bila hari ahad dia pulak busy . bila masa kiteorang nak contact. sekarang aku cuma boleh harapkan kepercayaan dan kejujuran serta keikhlasan dari dia :'( humm abang, sayang sayangkan abang sangat sangat . humm tape laa. takecare/ gtg. banyak kerja . assalamualaikum . apa yang pasti , sayang terlalu sayangkan abang . tak pernah berubah . tolong betulkan apa yang salah sayang :'( imissyou and loveyou damn much :*
btw, happy 10 month anny sayangku :* 


KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3


Friday, 14 December 2012

kerjaaaa ... :)


assalamualaikum guyss :) hyee . lama aku tak update blog kan . today aku ada masa terluang so boleh laa update. heee . okay aku nak story about kerja . aku dah start kerja 13.12.12 . heee . sepatutnya 12.12.12 aku masuk kerja tapi tak masuk sebab nak penuhkan harapan twins aku ajak keluar and sambut anny . so aku pun on laaa . hahaha . okay first day aku tak buat pape. so aku boring tahap apa tah pun aku tatau. hahaha . serious aku rasa bosan giler . okayy tapi hari niy aku busy sikit . sebab banyak kerja right. okay then, hari niy dah hari kedua. hahaha . tuw yang busy sikit . apapun aku lupa nak bgtau aku kerja apa. hahahaha . okay aku nak tau. aku kerja sebagai Assits accountant dekat syarikat swasta. so kerja aku banyak sikit laa. hahaha :D tuw yang busy/ pening kepala hotak aku nak fikir. hahaha . apapun thanks to my dear sebab faham kerja aku. even masa kiteorang terhad, dia tetap faham. tuw yang aku sayang dia lebih. hahahaha :D tak salah kann :P ehhh okay laa. aku nak lepak dengan mama . byebye . ouh yea , aku satu office dengan mama. hahaha. senang banyakkan aku :P hahahahahahaha . tp mama aku customer service . aku pulak account. meja kiteorang jauh jauh. buat masa niy aku kena duduk meja dekat luar. but after this aku dalam bilik . uruskan kewangan syarikat. tolong kak alice. hahaha :D apapun aku happy dengan kerja aku. thanks too mama yang offer kan aku kerja. and tak lupa thanks to boss. hahaha . sebab terima aku kerja even tak ada experience. hahahaha . apapun thanks too kak alice, kak shanti , kak ura , kak ranjini . thank you to all staff at here. hahahah :D thanks kepada siapa yang baca. love you all . for my abang , khairel eqzad shuhaimee. sayang sayangkan abang sangat sangat. thanks faham kerja sayang. mmuuahhhh :* real kiss nanti sayang bg yea. niy temporary. hahahah :P *gataii . ouh yea , belum terlambat kan nak wish happy 10th month anny abang :* gambar nanti sayang cuci keyy. simpan buat kenangan . iloveyou :* byebye :)


FOREVER BECAME MISSES KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...