Thursday, 20 December 2012

12.12.12



hey guys and ladies :) right now aku ada masa terluang . so aku nak upgrade blog pasal anny kiteorang yang kea 10 bulan :') baru 10 bulan okayy . hee . okay korang ingat lagi tak pasal tarikh 12.12.12? alaa tarikh last serentak tuww? mustahil lupa kann :P so tarikh tuw laa anny aku . and more specialnya tarikh tuw twins aku pun couple :) hahahaha . tapi sayang dorang couple lebih 3 jam dari kiteorang . hahaha . tapi sambut anny , hari yang sama :) korang nak kenal siapa twins aku? aikk takkan tak kenal lagi? alaaa . ratu cantik and hot tuw? Nur Fazirra Zabri . nak tengok gambar dia? jup jupp . tengok bawah niy .


lawa kann . sape nak no boleh beratur yea . hahahha :D okayy dia niy satu satu nya twins yang aku ada . muka kiteorang lainn . tapi perangai dua dua gila . hahaha . pantang berjumpa . ada jea yang nak gosip or cerita . kami tak kisah jika digelar Gedik , Player or Perampas . sebab benda tuw semua tak betul . okayy ! a fact kiteorang boleh hidup berdua . sebab cara kiteorang yang sempoi kiteorang ada ramai kawan lelaki .98%kawan lelaki . 2% gurls. hahahaha . nampak takk? hohoho . kebanyakan membe kelas rapat dengan irra laa . hahaha . dia jenis friendly, kindly , happily and segala ly ly  laa. hahhahahah :D *jangan marah aku kutuk :P so korang dah kenal kan sape twins yang paling aku sayang . kalau aku ada masalah kea apa kea . korang just cari dia . dia taw segalanya :D hahaaha . kesiann irra :P
so now , back to topic. 12.12.12 hari tuw , aku , khairel , irra and ejan hang out kea Time Square taw. aku dengan khairel nak sambut anny yang kea 10. irra teman aku . takkan laa aku nak tinggalkan dia sorang sorang bila aku jalan dengan khairel kan? so aku ajak laa ejan sekali . then ejan pun okayy jea :) then sampai TS kiteorang makan duluw . cari mcD bagai nak gila . hahaha . padahal dah terpampang punya laa besar M tuw . hahahaha . itu lawak ! hahaha :D then lepas makan tuw kiteorang bowling . tapi kan kan . kiteorang tak makan dekat mcD tuw . kiteorang makan dekat tangga kecemasan. hahaha . okayy first time aku buat dalam hidup and itu sejarah xD hee. dah laa first time makan , yang lagi hebat korang taw tak , pintu kecemasan tuw tak boleh buka ikut dalam . hahahaha . cemas jugak laa waktu tuw. tapi khairel and ejan penyelamat. cari pintu keluar. nasib baik jumpa . hahahah . then kiteorang kea bowling . nak tengok tak gambar time bowling?? here we gooo !!~~


aku and Khairel . my future . insyaAllah :')


aku dengan twins sayang akuu !! :* :*


aku dgn ejann . Bestiess :)


gila2 :D


strikeee !! XD


goalll !! haha :)

  
camera depan laaaa :P 


atototo . bola longkang XD
     
   itu laa gambar sepanjang bowling .

okay tuw laa gambar gambar kiteorang time bowling . weee . korang nak tau tak champion sape? of course laa dua orang hero idaman tuw . hahaha . aku and irra 3rd and 4th jea . almaklum laa tak pandai main . heee . so nasib laa kann . sure kalah punya . hee . tengok gambar pun dah taw tak pro main :P hahahaha :D habis jea main bowling kiteorang pun nak balikk . and korang nak tau satu kejutan tak? time aku dengan khairel pergi bayar bowling , irra dengan ejan ada agenda sendiri kodd . korang nak tau tak , dorang COUPLEE !! hahahaha . so sweeet . kalau korang nak tau kisah macam mana dorang couple , bawah blog niy , korang jumpa link irra . nanti korang baca yea :) hahahaha ;D sweet gilaaa ! so akibat semua dah bercouple so aku pun ajak laa semua pergi beli cincin couple dekat sebelah bangunan time square tuw jea . sepasang RM20 . siap nama lagi :) okayy . gambar bawah niy laa dekat bangunan tuw . here we see ~~


sambil menyelam minum air :*



nie laa cincin nya .  okay tuw cincin Irra and Ejan. 


yang niy pulak cincin aku and khairel :) tapi nama dia aku tulis ejad :)

setiap hari aku dengan khairel akan pakai . tapi kalau irra dengan ejan tatau laa pulak . hahahah :D tuw tak tanya :P bg aku, kalau tak pakai macam ada jea sumthing yang hilang . hahaha . khairel ajak suruh buat rantai. aku on jea . tapi nanti laa . sekarang tak ada masa lagi . hee :D busy kerja kann . 
so last pic yang aku akan masukkan ialah gambar KAMI semuaaa before endingkan post blog niy !!! :)


ini laa dia memories of 12.12.12 <3

jangan putus contact taw . korang semua kawan dunia akhirat aku . jaga relay elok elok okayy :) congrates to ejan and irra :) and for someone special . iloveyou until a last of my breath . sayang abang sangat sangat :*  thanks kepada yang sudi spend masa membaca :) Note to orang ketiga , jangan musnahkan hubungan kami!!
 ATTENTION and WARNING !!

niy link blog Twins aku a.k.a Irra Zubirr . ehh silapp . Irra Zabri yang aku cerita kat atas tadi tuw :D

http://thesweetsadmemoriesofmylife.blogspot.com/

apa punn !!!!!! ILOVEYOUALL <3 14357 :* :*






Monday, 17 December 2012

moody :/


hey guys. assalamualaikum . hari niy aku nak update pasal aku dengan yang tersayang . iaitu Khairel Eqzad Shuhaimee . sedihh laaa . since 2 hari niy kiteorang dingin and selalu sangat gaduhh . apa nak jadi with relay kiteorang . padahal baru complete 10 month :'( hummm . apa nak jadi sekarang niy . ya Allah selamatkan lahh hubungan kami . aku sedih laa . mana tak yea , setiap kali pagi dari isnin sampai sabtu aku kerja . then bila hari ahad dia pulak busy . bila masa kiteorang nak contact. sekarang aku cuma boleh harapkan kepercayaan dan kejujuran serta keikhlasan dari dia :'( humm abang, sayang sayangkan abang sangat sangat . humm tape laa. takecare/ gtg. banyak kerja . assalamualaikum . apa yang pasti , sayang terlalu sayangkan abang . tak pernah berubah . tolong betulkan apa yang salah sayang :'( imissyou and loveyou damn much :*
btw, happy 10 month anny sayangku :* 


KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3


Friday, 14 December 2012

kerjaaaa ... :)


assalamualaikum guyss :) hyee . lama aku tak update blog kan . today aku ada masa terluang so boleh laa update. heee . okay aku nak story about kerja . aku dah start kerja 13.12.12 . heee . sepatutnya 12.12.12 aku masuk kerja tapi tak masuk sebab nak penuhkan harapan twins aku ajak keluar and sambut anny . so aku pun on laaa . hahaha . okay first day aku tak buat pape. so aku boring tahap apa tah pun aku tatau. hahaha . serious aku rasa bosan giler . okayy tapi hari niy aku busy sikit . sebab banyak kerja right. okay then, hari niy dah hari kedua. hahaha . tuw yang busy sikit . apapun aku lupa nak bgtau aku kerja apa. hahahaha . okay aku nak tau. aku kerja sebagai Assits accountant dekat syarikat swasta. so kerja aku banyak sikit laa. hahaha :D tuw yang busy/ pening kepala hotak aku nak fikir. hahaha . apapun thanks to my dear sebab faham kerja aku. even masa kiteorang terhad, dia tetap faham. tuw yang aku sayang dia lebih. hahahaha :D tak salah kann :P ehhh okay laa. aku nak lepak dengan mama . byebye . ouh yea , aku satu office dengan mama. hahaha. senang banyakkan aku :P hahahahahahaha . tp mama aku customer service . aku pulak account. meja kiteorang jauh jauh. buat masa niy aku kena duduk meja dekat luar. but after this aku dalam bilik . uruskan kewangan syarikat. tolong kak alice. hahaha :D apapun aku happy dengan kerja aku. thanks too mama yang offer kan aku kerja. and tak lupa thanks to boss. hahaha . sebab terima aku kerja even tak ada experience. hahahaha . apapun thanks too kak alice, kak shanti , kak ura , kak ranjini . thank you to all staff at here. hahahah :D thanks kepada siapa yang baca. love you all . for my abang , khairel eqzad shuhaimee. sayang sayangkan abang sangat sangat. thanks faham kerja sayang. mmuuahhhh :* real kiss nanti sayang bg yea. niy temporary. hahahah :P *gataii . ouh yea , belum terlambat kan nak wish happy 10th month anny abang :* gambar nanti sayang cuci keyy. simpan buat kenangan . iloveyou :* byebye :)


FOREVER BECAME MISSES KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3


Sunday, 23 September 2012



heyy blogger . sihatt?? lama tak lepak kat sini and update sumthing news right :) hahaha . sorry laaa korang . aku buzy dengan study laaa . final exam SPM dah dekat :) so korang kena faham ;) butt ..... korang dont worry . habis trial nanti aku update :D tak pun birthday aku nanti aku update okayy ;) hari niy aku just nak share dekat korang yang sekarang aku bahagia :) bahagia jadi aku yang dulu :') tapi kan weyhh , malam sabtu hari tuw aku sakit :'( sampai sekarang tak baik lagi . kalau dekat sekolah pulak aku tak boleh aktif sangat :( nanti cepat penat . mama marah aku :D hahaha . then bila nak balik dari sekolah tadi , aku singgah bilik guru sat . mana tak nye, nak cari orang lain terjumpa orang lain . hahaha :D aku terserempak dengan sekumpulan adik adik kadet aku . then apa lagi , dorang ingat aku dah lupa dekat diorang sampai sanggup tak datang hari kemuncak koko :) alhamdulillah berkat kesungguhan dan semangat diorang , kadet bomba menang semua acara . kawad kaki no 3 , pandu arah naib johan and final last rentas halangan johann :) semua dorang sapu . hahaha . kalau aku datang , aku masuk dua acara . kawad and rentas halangan . gila apa? hahaha . aku pun tak percaya ramai harap aku datang , tapi apakan daya tak sihatt :) sedihh laa jugak tak dapat habiskan masa dengan diorang time kemuncak koko . hurmmm . tadi akmal nak buat aku menangis dahh . nasib baik dapat cover . mal kena faham , akak bukan sengaja tak nak datang and nak tinggalkan bomba . tak langsung mall . tapi akak memang tak sihat . maafkan akak keyy :) and akak memang tak dapat join celebrate kemenangan korang . akak sakit kepala :( akak memang nak sangat spend dengan korang . tapi akak harap korang faham :') hurmmm . ouh yea , esok ada perjumpaan handball .errrr ! aku takkan datang . apa nak jadi , jadi laaa . peduli apa aku . aku benci sport HANDBALL . sorry handball . sebab orang lain , kau yang jadi mangsa :') jangan risau . one day aku akan main balik handball ;) aku sayangkan sport tuw ;) then dalam kelas tadi kiteorang macam tak belajar . cikgu ramai tak ada :D hahaha . best giler duduk goyang kaki main handfon dalam kelas tanpa gangguan :) tolong cikgu stepler kertas PMR . hahaha. gelakk jea kerja aku :D sakit sakit pun boleh sihatt :) aku happy disamping kawan aku :) biar kehilangan BoyFriends , jangan kehilangan BestFriends ;) itu jea nasihat aku :) untuk si dia pulakk . rehat laaa . saya tak ada niat nak marah marah awak . cuma saya nak awak sedar kesilapan sendiri . rasa kecewa dalam diri tak mungkin dapat saya lupakan atas tuduhan awak tadi :') semoga bahagia dengan teman pengganti :) assalamualaikum :*

Thursday, 21 June 2012

memories :')

hey guyss . sihatt ? hurmmm . aku nak updater status . last about me and him ;') errrr guysss . korang baca lepas tuw emel kat aku okayy ;)
first time aku jumpa dye , dekat depan pintu kelas . aku nampak dia dengan ibu dye . thenn , tak sangka dye classmate aku . lepas tuw , esok aku mula bertegur dengan dye . thenn , kiteorang knal , kenal dan kenal . jumaat malam time aku otw nak ke perak , ada no tak kenal mesej . aku pun soal siasat semua . sehari suntuk jugak laa aku melayan . then aku kenal pun sape dye . pandai dye kenakan aku . kaw kaw kena tipu . hahaha :') leps seminggu kiteorang kenal , dye pikat aku . then minta couple 11.02.12 . tapi aku minta masa . aku pun tangguhkan dulu . then esoknya tepat pukul 12 tengah hari aku terima couple dye ;') kiteorang jadi pasangan couple paling bahagia arr . hahaha . then pejam celik pejam celik genap sebulan kiteorang coup . setiap hubungan mesti ada ujiannya kan . 13.03.12 aku clash dengan dye 3 hari . semata maa sebab dye nak kejar cinta gurls lain . aku sabar and aku relakan . lepas 3 hari tuw . dye minta coup balik . and aku terima sebab sayang tuw still ada untuk dye . kiteorang menyulam cinta bersama sampai dye pergi handball klang . dekt situ semua nya bermula . aku kehilangan dye sedikit demi sedikit . aku tak rasa cinta dye terhadap aku . aku always kena marah . aku always jadi mangsa dye lepas kan gerammm . tapi aku still boleh bertahan . sebab maybe dye pressure . and dalam diam , aku dapat tau dye ada gurls lain :'( aku tak boleh buat apa . 06.06.12 dye coup dengna gurls tuw . and in same time , aku kenal gurls tuw . aku taknak dye curang dengan gurls tuw . aku pun clash dengan dye 17.06.12 :'( dengan kuat and sabar aku terima ujian niy . setiap malam aku menangis , stiap pagi aku ceria . aku tak nak kesedihan aku dye tau ;') semua kenangan yang ada , adalah kenangan paling berharga dalam diri aku :') niy sejarah kenangan yang aku takkan lupa bersama dengan si dia :')
                   1. meet and couple
                   2. keluar bowling bersama .
                   3. wayang berdua dengan dye.
                   4. dating at padang depan rumah.
                   5. buat folio bersama.
                   6. study group ramai ramai.
                   7. lepak at PS sekolah.
                   8. makan bersuap :')
                   9. duduk satu kerusi.
                   10. sanggup tunggu aku tengah panas .
                  11. mesej aku sentiasa.
                  12. everyday otp sama sama .
okayy doneee . siapp .banyak sangat kiteorang ukir bersama . tapi apakan daya . semua nya dah tingal kenangan :') kenangan niy semua aku takkan lupa sampai bila bila . dye yang boleh buat aku bahagia . cuma dye :') aku harap satu hari nanti aku jumpa lelaki macma dye . buat masa niy , aku tak boleh terima sesape dalam hidup aku . sebab aku still sayang dye and tak rela kehilangan dye . tapi aku cuba . sebab aku tak nak sebab aku , dye kehilangan gurls yang dye sayang . hurmmm :'( ada satu mesej sampai sekarang aku ingat and takkan lupakan sampai bila bila . mesej niy time kiteorang gaduhh .
       * mama , paa rindu ungkapan ' pa , i love you ' . dulu mama selalu ungkap macam tuw . setiap masa . tapi sekarang mana mama menghilang . ma , papa still sayangkan mama . please jangan pergi dari hidup pa . apapun terjadi , papa still sayang mama . and sampai bila bila mama still in my heart*
arghhhh . setiap kali aku baca mesej niy , mesti aku akan menangis dan menangis . hurmmm :'( aku rindukan dye sebagai couple aku . aku rindu sangat sangat :'( hurmmm . okay laa . thanks guyss yang sudi spend masa untuk baca blog niy . niy last aku update pasal dye . then aku takkan update lagi . :'( aku cuba lupakan dye :'(
satu ayat nak diungkap ." dye tak romantik , tapi bila dye romantik semua orang akan cair "
 itu laa lelaki yang bertakhta in my heart until now . dye laa pronce charming yang aku cari . hurmm :'( semoga awak berbahagia dengan si dye . Khairel Eqzad Shuhaimee , thanks sebab pernah hadir dalam hidup saya and mengajar saya apa itu bahagia :') sampai bila bila saya sayangkan awak . and tak mungkin ada pengganti yang dapat menggantikan tempat awak :')


                       hurmmm . baca laa ayat tuw . and that's speciall for you . :') Capital Kay E <3

Monday, 21 May 2012

errrr :/


heyy guyss . aku rindukan dye laa :( hurmm . dye memang dahh berubahh . aku tak tau apa nak jadi dengan relation kiteorang . aku cuma harapkan yang terbaik untuk kiteorang . aku penat dengan apa yang berlaku . serious rasa nak mengalah . even sakit , tapi apa kan daya . aku tak sanggup dahh . aku tak tau apa nak buat . aku harap dengan kepergiaan aku dari hidup dye , dapat mengajar apa itu erti cinta . aku harap dia bahagia dengan gurls tuw . Haida . please jaga Khairel leklok . he love you . and you love him too . soo aku doakan korang bahagia okayy :') dont worry about aku . aku mengalah . aku nak tengok korang bahagia . jangan jadi macam aku okay . aku tak nak jadi penghalang cinta korang . biarkan aku macam niy okay . aku mesti akan okay sendiri nanti . korang take care tau . to khairel . saya takpernah lupa semua moments kita bersama . even kita satu kelas . tapi maaf . saya tak kuat untuk selalu bersama dengan awak . jangan cari saya lagi . awak rayu dekat saya macam semalam pun saya tak bolehh . jangan seksa saya lagi khairel . apa pun . cinta saya terhadap awak takkan pernah kurang even sikit pun :) saya sayangkan awak :') key laa . nak nangis dahh . hahaha . bye bye :')



IMISSYOU KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3 <3 <3 :/

Saturday, 5 May 2012

aku dan kamu


heyy guyss . lama tak update . mana tak yea . lama tak online . hahaha . kali niy just nak story mory about me and si dia yang special tuw laa . hurrmmm . aku ngan dye dah nak masuk 3bulan 12 haribulan nie . tapii . kenapa dye macam dah berubah yea ? dye tak macam dulu . dulu dye lain . dye caring , loving , baik , and always make me smile . but now . alls was change . hurmm . guys . please help mee . apa patut aku buat . aku sayangkan dye lagi tapi kenapa dye berubah . dye dah ada gurls lain kea ? hurmm . setiap masa aku teringatkan dye . sampai dalam tidur pun aku termimpi . bila bangun dari tidur mata aku berair . aku menangis dalam mimpi tuw . serious aku dah sayang kau giler giler . but why must you do this to mee . aku rindukan kau . tapi . kau tak pernah fikir perasaan aku right . aku sayangkan kau :'( sumpahh aku rindukan kau yang duluw . awak , untunk pengetahuan awak . saya tak pernah curang dengan awak . and takkan pernah curang dengan awak . even my ex datang sekali pun . saya tetap pilih awak . moga hubungan kita akan terus kekal selamanya .



saya sayang awak Khairel Eqzad Shuhaimee Haji Ishak <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...