Sunday, 23 September 2012



heyy blogger . sihatt?? lama tak lepak kat sini and update sumthing news right :) hahaha . sorry laaa korang . aku buzy dengan study laaa . final exam SPM dah dekat :) so korang kena faham ;) butt ..... korang dont worry . habis trial nanti aku update :D tak pun birthday aku nanti aku update okayy ;) hari niy aku just nak share dekat korang yang sekarang aku bahagia :) bahagia jadi aku yang dulu :') tapi kan weyhh , malam sabtu hari tuw aku sakit :'( sampai sekarang tak baik lagi . kalau dekat sekolah pulak aku tak boleh aktif sangat :( nanti cepat penat . mama marah aku :D hahaha . then bila nak balik dari sekolah tadi , aku singgah bilik guru sat . mana tak nye, nak cari orang lain terjumpa orang lain . hahaha :D aku terserempak dengan sekumpulan adik adik kadet aku . then apa lagi , dorang ingat aku dah lupa dekat diorang sampai sanggup tak datang hari kemuncak koko :) alhamdulillah berkat kesungguhan dan semangat diorang , kadet bomba menang semua acara . kawad kaki no 3 , pandu arah naib johan and final last rentas halangan johann :) semua dorang sapu . hahaha . kalau aku datang , aku masuk dua acara . kawad and rentas halangan . gila apa? hahaha . aku pun tak percaya ramai harap aku datang , tapi apakan daya tak sihatt :) sedihh laa jugak tak dapat habiskan masa dengan diorang time kemuncak koko . hurmmm . tadi akmal nak buat aku menangis dahh . nasib baik dapat cover . mal kena faham , akak bukan sengaja tak nak datang and nak tinggalkan bomba . tak langsung mall . tapi akak memang tak sihat . maafkan akak keyy :) and akak memang tak dapat join celebrate kemenangan korang . akak sakit kepala :( akak memang nak sangat spend dengan korang . tapi akak harap korang faham :') hurmmm . ouh yea , esok ada perjumpaan handball .errrr ! aku takkan datang . apa nak jadi , jadi laaa . peduli apa aku . aku benci sport HANDBALL . sorry handball . sebab orang lain , kau yang jadi mangsa :') jangan risau . one day aku akan main balik handball ;) aku sayangkan sport tuw ;) then dalam kelas tadi kiteorang macam tak belajar . cikgu ramai tak ada :D hahaha . best giler duduk goyang kaki main handfon dalam kelas tanpa gangguan :) tolong cikgu stepler kertas PMR . hahaha. gelakk jea kerja aku :D sakit sakit pun boleh sihatt :) aku happy disamping kawan aku :) biar kehilangan BoyFriends , jangan kehilangan BestFriends ;) itu jea nasihat aku :) untuk si dia pulakk . rehat laaa . saya tak ada niat nak marah marah awak . cuma saya nak awak sedar kesilapan sendiri . rasa kecewa dalam diri tak mungkin dapat saya lupakan atas tuduhan awak tadi :') semoga bahagia dengan teman pengganti :) assalamualaikum :*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...