Sunday, 8 January 2012

08.01.2012 =)


hey guys . hahaha . korang sihat ? aku nak cerita about today . hari nie mama aku buat kenduri doa selamat sempena pendapatan abah aku bertambah , keselamatan abah aku timer pergi brunei khamis nie and untuk aku and adik aku . almaklumlah tahun nie saya budak SPM . hahaha . adik pulak UPSR . so dua orang exam besar . huhu . okay the main point sekarang . aku tak tau pun mama aku nak buat kenduri nie semua . aku dapat tau 5minit sebelum pergi tusyen . mama aku cakap tak jadi nak buat minggu nie . maybe 2weeks from now . but suddenly , mama aku sibuk kemas rumah . then aku tanya la kenapa mama kemas nie semua . mama cakap la . mama nak buat kenduri la . hang pergi kelas okay . aku pun hanya mampu tersenyum . tak boleh nak buat apa . nak tolong , tapi kena pergi kelas . dah la pergi kelas lambat . pukul 11 baru sampai . huh . then balik jea dari tusyen , aku terus semayang , tukar baju . then apa lagi . tolong mama . fuhhh . kepenatan giler kodd . aku tolong buka mee , buat karipap , bancuh air . then aku buat kek . kenduri start lepas asar . siap masak semua pukul 4.50 petang . gila cool kan . naseb baik orang datang lewat sikit . tapi lepas tuw penat giler la . hahaha . then time makan tuw sume ada budak tarik baju jubah moden aku . aku tanya la kenapa . dia cakap kek nie sedap la kakak . mana kakak dapat . perghhh bangga giler . hahaha . kek aku hidangan pertama yang habis . semua tanye sape yang buat . hahaha . aku dah bangga giler dah =D hahaha . tapi tak boleh ak tunjuk sangat . malu malu . hahaha . lepas dari tuw , aku makan semua then lepak dengan adik saudara aku sendiri . lepak punya lepak then dia kiss lips aku . awww . hahaha . naseb baik chumell . tapi terkaku jugak la . hahaha . chumell jea dia . lepas tuw dia tepuk tangan . suka yea dia . hahaha . naseb dia budak kecik lagi . baru dua tahun . hahaha . kemas rumah semua . arghhhh . penat giler la hari nie . huhu . key la all . aku nak tidur dahh . besok sekolah . huhuhu . take care all ,. sayang you all =)
assalamualaikum =)

Sunday, 1 January 2012

top 5 2011 =)

assalamualaikum . hey all . sihat ? lama tak dengar cerita . hahaha . hari nie dah masuk tahun baru . tamat dah 2011 . huhu . banyak tragedi yang dah berlaku . macam macam kenangan =D hahaha . okay now aku nak update tentang orang yang aku kenal sepanjang tahun 2011 and orang yang rapat dengan aku sepanjang tahun lepas . hee . dorang yang aku kenal semua baik , caring , penyayang , ambil berat . semua complete la . cukup package untuk menjadi BFF korang . hahaha .tapi aku nak kenalkan 5 orang yang aku sayang kat korang semua . okay :) tak nak buang masa , aku kenalkan key . jom tengok bawah =)

NUR FAZIRRA ZABRI <3


MUHD. IKRAM FIKRI <3


MAS KESUMA <3


MUSHIE MISHIE <3


MUHD. AMMAR HAFIZ <3


okay guys . nie top 5 2011 aku . semua nie member aku . so ada dua orang member school yang aku kenal tahun 2011 . and 3 orang membe facebook yang aku kenal dalam tempoh sebulan lepas . hahaha . semua baru kenal . tapi kiteorang rapat . share problem . dorang nie baik . caring gileerrr . tuw yang aku suka kawan dengan dorang . memahami . tapi kalau aku bosan , mangsa yang aku cari ialah Ikram Fikri . hahaha . selalu jadi mangsa aku . tapi lepas nie tak dahh kodd . so korang , aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru and goodluck for SPM okay . aku nak kita semua sama sama berjaya . jangan stop our relationship sebagai sahabat okay . sayang korang . key la . take care . assalamualaikum =)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...