Monday, 21 May 2012

errrr :/


heyy guyss . aku rindukan dye laa :( hurmm . dye memang dahh berubahh . aku tak tau apa nak jadi dengan relation kiteorang . aku cuma harapkan yang terbaik untuk kiteorang . aku penat dengan apa yang berlaku . serious rasa nak mengalah . even sakit , tapi apa kan daya . aku tak sanggup dahh . aku tak tau apa nak buat . aku harap dengan kepergiaan aku dari hidup dye , dapat mengajar apa itu erti cinta . aku harap dia bahagia dengan gurls tuw . Haida . please jaga Khairel leklok . he love you . and you love him too . soo aku doakan korang bahagia okayy :') dont worry about aku . aku mengalah . aku nak tengok korang bahagia . jangan jadi macam aku okay . aku tak nak jadi penghalang cinta korang . biarkan aku macam niy okay . aku mesti akan okay sendiri nanti . korang take care tau . to khairel . saya takpernah lupa semua moments kita bersama . even kita satu kelas . tapi maaf . saya tak kuat untuk selalu bersama dengan awak . jangan cari saya lagi . awak rayu dekat saya macam semalam pun saya tak bolehh . jangan seksa saya lagi khairel . apa pun . cinta saya terhadap awak takkan pernah kurang even sikit pun :) saya sayangkan awak :') key laa . nak nangis dahh . hahaha . bye bye :')



IMISSYOU KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3 <3 <3 :/

Saturday, 5 May 2012

aku dan kamu


heyy guyss . lama tak update . mana tak yea . lama tak online . hahaha . kali niy just nak story mory about me and si dia yang special tuw laa . hurrmmm . aku ngan dye dah nak masuk 3bulan 12 haribulan nie . tapii . kenapa dye macam dah berubah yea ? dye tak macam dulu . dulu dye lain . dye caring , loving , baik , and always make me smile . but now . alls was change . hurmm . guys . please help mee . apa patut aku buat . aku sayangkan dye lagi tapi kenapa dye berubah . dye dah ada gurls lain kea ? hurmm . setiap masa aku teringatkan dye . sampai dalam tidur pun aku termimpi . bila bangun dari tidur mata aku berair . aku menangis dalam mimpi tuw . serious aku dah sayang kau giler giler . but why must you do this to mee . aku rindukan kau . tapi . kau tak pernah fikir perasaan aku right . aku sayangkan kau :'( sumpahh aku rindukan kau yang duluw . awak , untunk pengetahuan awak . saya tak pernah curang dengan awak . and takkan pernah curang dengan awak . even my ex datang sekali pun . saya tetap pilih awak . moga hubungan kita akan terus kekal selamanya .



saya sayang awak Khairel Eqzad Shuhaimee Haji Ishak <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...