Monday, 21 May 2012

errrr :/


heyy guyss . aku rindukan dye laa :( hurmm . dye memang dahh berubahh . aku tak tau apa nak jadi dengan relation kiteorang . aku cuma harapkan yang terbaik untuk kiteorang . aku penat dengan apa yang berlaku . serious rasa nak mengalah . even sakit , tapi apa kan daya . aku tak sanggup dahh . aku tak tau apa nak buat . aku harap dengan kepergiaan aku dari hidup dye , dapat mengajar apa itu erti cinta . aku harap dia bahagia dengan gurls tuw . Haida . please jaga Khairel leklok . he love you . and you love him too . soo aku doakan korang bahagia okayy :') dont worry about aku . aku mengalah . aku nak tengok korang bahagia . jangan jadi macam aku okay . aku tak nak jadi penghalang cinta korang . biarkan aku macam niy okay . aku mesti akan okay sendiri nanti . korang take care tau . to khairel . saya takpernah lupa semua moments kita bersama . even kita satu kelas . tapi maaf . saya tak kuat untuk selalu bersama dengan awak . jangan cari saya lagi . awak rayu dekat saya macam semalam pun saya tak bolehh . jangan seksa saya lagi khairel . apa pun . cinta saya terhadap awak takkan pernah kurang even sikit pun :) saya sayangkan awak :') key laa . nak nangis dahh . hahaha . bye bye :')



IMISSYOU KHAIREL EQZAD SHUHAIMEE <3 <3 <3 :/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...