Wednesday, 21 December 2011

irra :(

assalamualaikum . hey guys . okay kali nie aku nak post blog about my twins . okay . weyh dia tengah sakit sekarang nie . korang tolong doakan dia cepat baik tau . aku rindu dekat dia weyh . semenjak dia sakit , aku dah tak de teman untuk gosip , cerita , gelak gelak . hurm . aku sedih la . korang , aku minta tolong sangat sangat , tolong doakan dia yea . kesian dia . hurm . irra , kau rehat tau . aku rindu kau . aku doakan kau cepat sembuh . nanti kita boleh pergi sekolah sama sama , borak , gelak , gosip sama sama . semua bersama la . aku rindu timw tuw weyh :( cepat la baik tau tau . aku always doakan untuk kau . aku sayang kau wweyh :) cepat baik tau . jangan lupa makan ubat key . aku nak sangat kita boleh sama sama macam dulu balik . *jangan anggap kiteorang les yea :D . hee . irra cepat baik tau . nanti aku datang lawat key . insyaAllah . kalau aku tak datang pun , aku sentiasa doakan kau . kau sabar key . maybe Allah nak menguji kau and nak ampunkan semua dosa kau . sabar tau weyh . jangan lupa makan ubat and lawan penyakit kau tuw . jangan nak terbaring jea . yea yea . jangan lupa ingat pesan aku key . aku rindu kau senyum macam nie .....




cukup la tiga jea . kalau nak masukkan pic kau senyum mau dekat 100 gambar . hee . senyum macam nie tau tau irra . cepat sembuh key . nanti kita pergi sch sama sama . setiap pagi aku tunggu kau and kau tunggu aku . rutin harian aku kejut kau bangun . yeahhhh . kalau aku lambat , kau pun lambat . hahahaha . aku rindu time kita nak pergi sch sama sama and rindu time lepak berdua :D yeahhh  . cepat sembuh key . aku sentiasa doakan kau . take care twins . iloveyou <3 hahaha :D
*assalamualaikum*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...